Galeriile din loje

Se aude ca in Gruia ar fi doua galerii! Cam putine pentru multimea de geamuri din loje! Sa fie doar doua ar trebui sa fie cam generoase ca sa le cuprinda. Pacat ca nu-mi pot imagina un esicher, sa vad unde au camp comun T1 cu P1?

Deci vom vedea doua galerii cu Viitorul… si ma gandesc la cateva duzini de oameni care parca vor sa-si strige din cele doua extreme :CFR! Victorie! Mi-ar place sa cred ca situatia data sa clarifice pentru o buna vreme tensiunea existenta , o asemenea separatie sau face lumina sau duce catre un adevar dureros: Fara simbrie, nu exista galerie! Arpi sau mai degraba buzunarul lui au aflat cu prisosinta asta!

Cei putini , ramasi peste ani , stiu prea bine ca fara unitate si idealuri comune , praful se va asterne usor usor pe tobe si flamuri. Orgoliile marunte, frustrarile aduse din oras pe deal, nu au adus nimic constructiv , nici ideatic daramite faptic!

Sefii de factiuni au o singura datorie nescrisa : daca tot sustin ca striga pentru CFR, sa strige impreuna. Candva , Eugen Trica a dat o replica plina de intelesuri galeriilor inversunate. Cred ca nici macar nu a fost auzit asa cum nici ca antrenor nu i s-a dat o sansa reala.

Culmea , cand rostesc galerii, pentru o clipa am senzatia ca vorbesc de cateva mii de oameni…apoi revin la suava realitate din teren. Daca stau bine sa ma gandesc , galeriile s-ar putea muta in loje, ar incapea lejer. Si ca sa scape de neintelegeri, niste perdele generoase ar rezolva problema!

 

8 Comments

  1. man, multi s-au straduit sa faciliteze bilete pentru meciul asta, de data asta a fost o nesincronizare, nimic ce tine de rea vointa.. pentru meciul urmator se va rezolva! Sefii de galerie stiu care a fost problema!

  2. Sad, man, sad. Dar mulți au contribuit la starea asta. Iar unii chiar se mândresc cu minunea. Ce ma deranjează cel mai mult este ca toată schimbarea nu a adus nici cea mai mică schimbare in atitudinea clubului fata de suporteri și mai ales fata de galerie, oricare ar fi ea. Aceeași atitudine ca și in trecut…galeria, suporterii sunt o cantitate neglijabila. Știu ce vorbesc.

    1. Ember, in primafaza , o gramada de bani au mers spre galerie…asa sustin oameni din sau din apropierea clubului! 🙂 Apoi, ca a intervenit dezinteresul conducerii, asta deja e o greseala veche de marketing care dainuie de ani buni la CFR.

  3. Corect. Oameni noi, probleme vechi…sau cum nu vrei sa rezolvi o problema ce dăinuie de mulți ani. Nu știu ce și câți bani și cu ce ocazie au ajuns la galerie, pot sa spun doar ca s-a luat tot ce au avut nevoie logistic: tobe, portavoci, materiale. Și…? S-a ajuns unde suntem azi. Ma rog….

    1. Calin! pentru mine problema e simpla – eu umblu pe mai multe stadioane din tara si mai stau de vorba cu oamenii: CFR nu a adus niciodata ( pana la Arpi) mai mult de cateva mii de suporteri. Asa zic astia mai batrani… 🙂 Eu nu am asteptari peste noapte si doar succesele repetate pot aduce aflux mare de suporteri si o mare galerie care se va conserva in ani. E singura reteta pe care o vad. Acum ca oamenii cu bani multi din Ardeal s-au adunat in jurul CFR incep ca cred ca e un inceput bun. Sa trecem de primele 3-4 luni si cred ca lucrurile se vor aseza! pana si cu galeria! :))

  4. Feri, cand clubul o sa dea bilete la peluza nu o sa mai existe 3 galeri. pana atunci,pa si pussy galerie cum trebuie in gruia! In rest sper sa cantam prohodul KVSC-ului

Comments are closed.